estanc cava purs Castelldefels

Cava de cigars a Castelldefels

Al nostre estanc de Castelldefels tenim una cava de cigars per a la conservació d'havans

cava de cigars CastelldefelsA Estanco 4 ens hem convertit en un espai de referència pels fumadors més selectes. Al nostre estanc a Castelldefels posem a l'abast dels nostres clients una exclusiva oferta d'anells de cigars havans i altres denominacions de diferents procedències, sempre de la millor qualitat.

Tots ells s'emmagatzemen a la nostra cava de cigars, on es mantenen en òptimes condicions ambientals, amb temperatura i humitat regulades. Una conservació que garanteix que els nostres clients puguin gaudir-los tal com manen els cànons dels experts fumadors.

 

 

 

Mestre torcedor

Un cop l'any tenim el plaer de tenir la presència d'un expert torcedor, que elabora cigars en el mateix estanc. Amb aquesta demostració, els clients de la nostra cava de cigars a Castelldefels poden conèixer, de manera directa, les arts d'aquesta tradició artesana.

 

Revista especialitzada

Oferim assessorament al fumador de cigars sobre novetats, trobades i tot allò que pugui interessar-li. En aquest sentit, publiquem una revista titulada "Cava de L'Església", on els nostres clients troben informació d'interès en relació al món del fumador de cigars.

ESTANCO 4

  C/ L'Església, 4,
Castelldefels, 08860, (Barcelona)

  93 665 27 77