Loterias

Loteria de Catalunya

A l'estanc també som un punt oficial de loteria de Catalunya a Castelldefels, des d'on repartim sort i il·lusió a veïns i turistes.

Venda de Loteria de Catalunya a Castelldefels

A l'estanc a Castelldefels, a més d'oferir una àmplia gamma de productes per a fumadors i regals variats, tant per a fumadors, com per a no fumadors, som un dels punts de venda autoritzats de la loteria de Catalunya.

Des del seu inici a 1987 amb l'innovador "grata i guanya" Lotus Ràpid, la loteria catalana ha evolucionat, introduint sortejos com el Lotto 6/49 i la Grossa de Cap d'Any, aquest últim llançat en 2013 amb un enfocament en premis i fins socials.

Formem part de la xarxa de més de 2.000 establiments autoritzats

Amb una xarxa de més de 2.000 establiments a tota Catalunya, la nostra loteria s'ha convertit en una tradició arrelada, repartint alegria i sort al llarg dels anys. Cada compra d'un bitllet no sols ofereix l'oportunitat de guanyar, sinó que també contribueix a importants causes socials.

Quins jocs té la Loteria de Catalunya?

La Loteria de Catalunya ofereix una varietat de jocs dissenyats per a tots els gustos i preferències, des del tradicional "grata i gana" fins a sistemes de loteria més complexos. Aquí et presentem un resum dels diferents jocs de la Loteria de Catalunya:

  • Loto Ràpid: Aquest joc és el pioner de la Loteria de Catalunya, llançat en 1987. És un sistema de "grata i gana" que compta amb 14 variants, cadascuna amb regles, preus i premis propis. Els participants poden guanyar des d'1 fins a 50.000 euros.
  • Lotto 6/49: Similar a la Bono Loto, en aquest joc se seleccionen 6 números d'entre l'1 i el 49. Els sortejos es realitzen els dilluns, dimecres i dissabtes, i inclouen un número complementari i un reintegrament. En 2002 es va afegir el Jòquer, que ofereix premis addicionals.
  • Trio: Aquest joc permet triar 3 números del 0 al 9. Els premis es determinen segons l'ordre en què els números siguin sortejats. La modalitat Supertrio ofereix la possibilitat de guanyar el triple del premi. Els sortejos se celebren diàriament.
  • Super 10: Aquí, els jugadors trien 10 números d'entre l'1 i el 68. La combinació guanyadora es compon de 20 números. Existeix una opció addicional anomenada Diana, que permet guanyar premis extres. Aquest joc també se celebra cada dia.
  • Loto Express: En aquest joc exprés, es trien de 4 a 10 números d'un total de 70. Els sortejos, que es fan a través de monitors en punts de venda, ofereixen premis basats en 20 números guanyadors. Si no s'encerta cap número, es retorna l'import jugat.
  • Supertoc: Una variant lligada al bingo, on el jugador compra un bitllet amb 15 números i ha de completar-lo amb la seqüència de números sortejats abans que els altres.
  • La Grossa de Cap d'Any: Inspirat en el sorteig de la Grossa de Nadal, aquest joc ofereix premis significatius, amb dècims a 5 euros i premis de fins a 20.000 euros per euro jugat. La primera edició es va celebrar en 2013 i des de llavors s'ha convertit en una tradició.

Busques un lloc on comprar Loteria de Catalunya?

Et convidem a visitar-nos i provar la teva sort amb la loteria de Catalunya. Qui sap, el pròxim gran premi podria estar esperant-te aquí a Castelldefels! Recorda, en participar en la loteria, no sols persegueixes la possibilitat d'un gran premi, sinó que també fas costat a la comunitat amb cada bitllet comprat. Vine i descobreix l'emoció de la loteria catalana amb nosaltres!