Prensa

La teva premsa diària, amb revistes, diaris…

A Estanco 4 som la teva porta al món, aquí, on poder llegir tota la premsa a Castelldefels. A més d'estanc, som quiosc de premsa, on podràs estar informat i connectat amb el que succeeix, en l'àmbit local, com amb premsa nacional i amb les principals capçaleres internacionals.

Troba tota la premsa local, nacional i internacional en el nostre apartat de quiosc a Castelldefels

The Guardian, The Times, Der Spiegel, Süddeutsche Zeitung, Le Monde... Tenim premsa internacional per al turista de la zona, a més dels periòdics nacionals i locals. A més de l'àmplia selecció de periòdics, si busques revistes especialitzades, som el teu quiosc de premsa a Castelldefels.

Premsa diària en CasteldefellsRevistes científiques i culturals

A les nostres instal·lacions trobaràs revistes professionals o culturals, dels principals diaris, i independents, com National Geographic, New Yorker, TIME, Vogue, The Economist... Art, cultura i entreteniment, amb qualitat fotogràfica especial.

Revistes del cor, oci i moda

Si busques un tipus de lectura més lleugera, també comptem amb les principals revistes del cor, de moda, oci i temps lliure. Podràs comprar ¡Hola!, Lecturas, la revista Semana, Diez Minutos, Pronto...

Col·leccions de quiosc a Castelldefels

Moltes d'aquestes publicacions treuen col·leccionables cada poc temps i en el nostre apartat de quiosc tindràs disponibilitat de tots ells, fins que s'esgotin existències. No dubtis a reservar la teva revista si vols disposar d'un nombre concret.

Així que, ja ho saps. La pròxima vegada que et piqui la curiositat o simplement vulguis estar al corrent del que ocorre en el món, vine a visitar-nos i tindràs tota la premsa a Castelldefels en un mateix espai. Som aquí per a oferir-te tot això i més, sempre amb un somriure i el tracte pròxim que ens caracteritza. Perquè a Estanco 4 t'obrim la porta amb un somriure.

Premsa i regals, a Estanco 4 de Castelldefels

Si a més de premsa, vols comprar algun regal, a la botiga tenim un ampli catàleg d'articles d'allò més curiosos i originals, tant per al fumador, com per al no fumador.

Premsa, revistes, regals, souvenirs, articles del fumador, cava de purs… Acosta't a veure'ns i descobreix tot el que podem oferir-te.