Articles per al fumador

Articles per al fumador

Sabies que som l'estanc de referència per als fumadors de la nostra localitat? I ens encanta, perquè treballem amb vocació, amb afecte i amb confiança, per a oferir-te sempre la millor selecció d’articles per al fumador de Castelldefels.

Som molt més que un estanc, perquè aquí tenim tota classe d'articles de regals per al fumador i per al no fumador. Dins de la nostra gamma, destaquem els nostres encenedors de la icònica col·lecció d'encenedors Zippo, cadascun amb la seva història i estil.

Per als entusiastes dels purs, oferim tallacigars i portacigars de la més alta qualitat, assegurant la millor conservació i gaudi dels seus purs, ja que, a més, som cava de purs.

Portacigarretes, cendrers, pipes, shishas... Troba tot en articles per al fumador

Comptem amb portacigarretes originals, tant clàssiques com divertides i pipes, de tots els colors i estils. Hem incorporat les innovadores shishas elèctriques, que ofereixen una experiència única, per al fumador ocasional o per a, per exemple, el turista de platja i aquest plus per a l'hostaler de la zona que vol oferir una cosa diferent.

La nostra selecció es complementa amb cendrers equipats amb llum, perfectes per a aquestes nits tranquil·les, i una àmplia gamma de llumins, filtres i broquets, entre altres detalls per al fumador de la casa.

També venem escalfadors elèctrics de tabac de la marca IQOS

A més de tots els regals per al fumador que t'hem dit, també destaquem per ser un punt oficial de IQOS, el revolucionari dispositiu que escalfa el tabac en lloc de cremar-lo. Amb IQOS tens una alternativa sense combustió, quitrà, cendra, foc ni fum, és a dir, més neta i moderna.

A Estanco 4 tractem a cada client com si fos de la casa, amb proximitat i confiança. Ens encanta que compteu amb nosaltres per a aquests regals especials o per a ser el punt de referència de tots els articles del fumador, tant a Castelldefels com en altres zones pròximes.

Et convidem a visitar-nos i descobrir per què som l'estanc de confiança per a tants veïns. Et rebrem amb un somriure i amb un catàleg de regals que segur que et sorprendrà.