Punt oficial IQOS

Punt oficial IQOS

Al nostre estanc a Castelldefels, a més de trobar una àmplia gamma d'articles per al fumador, també destaquem per ser un punt oficial de IQOS a Barcelona.

Però… què és el dispositiu IQOS? Aquest modern encenedor , ha revolucionat el concepte de gaudir del tabac, escalfant-lo en lloc de cremar-lo. Això significa que eliminem la combustió, que és la que genera el fum.

Amb IQOS es fuma sense fum

IQOS transforma l'experiència de fumar, com que no crema el tabac, la qual cosa evita la generació de fum i les olors persistents associats als cigarrets convencionals. És una diferència notable per al mateix fumador i per al seu entorn.

La tecnologia de IQOS escalfa el tabac a una temperatura controlada, la qual cosa redueix significativament els nivells de substàncies químiques nocives, comparades amb el cigarret tradicional.

És important destacar que, encara que IQOS ILUMA no produeix quitrà —el residu nociu del fum de cigarrets—, el seu ús implica inhalar nicotina, que és addictiva.

En què es diferencia IQOS dels mètodes tradicionals?

IQOS ILUMA utilitza l'avançada tecnologia SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™. Aquesta innovadora tècnica que escalfa el tabac des de l'interior, proporcionant una experiència més neta i moderna en comparació amb els mètodes tradicionals.

En què es diferencia IQOS dels cigarrets electrònics?

A diferència dels cigarrets electrònics que escalfen líquids, IQOS ILUMA se centra en el tabac. Això permet als usuaris gaudir del veritable sabor del tabac sense els inconvenients de la combustió.

Tots dos, IQOS ILUMA i els cigarrets electrònics, ofereixen alternatives sense fum ni cendra. No obstant això, l'experiència de IQOS amb tabac real ofereix un diferencial significatiu per a aquells que prefereixen el sabor autèntic.

Al nostre estanc en tenim encenedors IQOS a més d'una altra gamma electrònica d'articles per al fumador. Busquem la innovació i originalitat en el catàleg de regals i detalls!!

Vine a descobrir més sobre IQOS a la nostra botiga de Castelldefels. Et mostrarem com funciona aquest innovador sistema, amb la proximitat i amabilitat que sempre ens caracteritza. T'esperem!